31 Aralık 2009 Perşembe

Sırma..Satıldı..


Rüya gibi bir kolye oldu Sırma..rüyada görüldüğünde, parlak bir geleceği işaret edermiş..tam da kendisi gibi. Sırma, altın kaplama çok ince tel demek aslında..Hindistan'dan gelen bir çile sırmanın bir kısmı temelini oluşturuyor kolyenin, pendant olarak yine Hint dokuması bir parça kumaşı kullandım ve tüm bunlara çok yakışan ham ipek ile tamamladım Sırma yı...ucunda sallananlarda yine Hintli keçe ponponlar.

2 yorum:

  1. Canım benim, yine harika bir kolye. Çoktandır gelemedim buralara. En son anneme göstermek için geldim ve hepsine baktık. Annem de çok beğendi. Telefonda anlattığımda anlamamış nasıl birşey yapacağımı... Ben sana daha yemeni alır yollarım dedi görünce:) O kadar çok işim var ve yoğunum ki bugünlerde, çok istediğim halde deneyemedim henüz:(
    Ben yokken neler yaptın, gezmeye gidiyorum ben, seni öperek...

    YanıtlaSil
  2. Ben de seni öperek'merhaba' diyorum pericim:o))Kapalıçarşı'ya gittim, benim Afganlı, Türkmen dostlarımı gördüm, birkaç malzeme aldım ve döndüm, döner dönmez de hayalimde canlananları hayata geçirdim keyifle. Neri Sultan a bir video yaptım vs vs vs. Yoğunluğun bittiğinde görüşsek diyorum ne iyi olacak, mesela ben yarın Ataşehir de olacağım sabahtan:o))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...