31 Aralık 2009 Perşembe

Neri Sultan...


Neri, kına renginde %100 pamuklu bir yemeni, renk ve deseninde taba renk hakim, altın kaplama aparatlar, farklı kesimde doğal taşı, uyumlu tonda kadife toplar, aynı tonda ham ipek ve o ipeğe oturtulmuş camdan boncuk, yine kına rengindeki püsküller ile hak ettiği kıymet ve ağırlığa kavuştu.

3 yorum:

  1. Müge Hanım, yemeniyi öyle güzel kullanıyorsunuz ki, hayran kalmamak mümkün değil. Acaba yapım aşamalarını da eklemeniz mümkün mü? Aslında herşey görünüyor ama, mesela yemeninin neresini, ne kadarını kullanıyorsunuz? Bazılarında dikiş var, bazılarında örgü, düğüm... Baktıkça hepsinden yapmak istiyor insan.
    Kazanç sağladığınız için, "yapımını yayınlayamam" derseniz hiç sorun değil. Ben sizi izlemeye devam edeceğim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Marifetli peri merhaba, beğenilerin için teşekkür ediyorum.Fark ettimki yemeni ve ipek benim ta içime hitap ediyor ve çıkan bu kolyeler de bu yüzden bu kadar beğeni kazanıyor. Biliyor musun benim kadar detaylı açıklama yapan kolyelerde kaç kişi var bilemiyorum.Yapım aşamasını yayınlamak bana yeni bir iş..bu yüzden arzu edersen en çok hangisini beğendiysen mail adresini ver sana ayrıntılı bildireyim. Yemeninin her yerini kullanabiliyorum ben :o))ilginç şimdi yazarken fark ettim. Minik parçaları alıp ipek kolyede düğüm gibi kullanabiliyormuşum meğer:o)) siz adresinizi veriniz.

    YanıtlaSil
  3. gene nefis olmuş.sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...