1 Ocak 2010 Cuma

Ne demeli?...Satıldı...


Ah ne demeli, neler demeli bilmem ki?
Bu ipekten,genişçe bir saç bandı ve aynı zamanda boynunuza saracağınız bir fular kolye...
Boncukları hariç her şey tarafımdan yapıldı.





7 yorum:

  1. çok yaratıcı, çok kullanışlı, çok başarılı.ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Takı tasarımında harika olduğun kadar tığ işinde de harikasın Mügecim, ne kadar uyumlu renkler ve ne kadar uyunlu bir motif, gene harika bir ürün... Sevgiyle kal :)

    YanıtlaSil
  3. Aynurcuğum teşekkürler, evet çok haklısın çok kullanışlı bir saç bandı(denedim de) aynı zamanda özellikle sonbaharda çalışan hanımların ofiste boynunu sarabilecek hoş bir fular ama aynı zamanda da aksesuar oldu..

    YanıtlaSil
  4. Banumm, biliyorum ki beni seviyorsun ve bu yüzden de tığ ile ilgili böyle bir yorum yapıyorsun...vazgeeeeç ben nerede ne olduğumu biliyoruuuum:o)) ve seni seviyoruuuum..

    YanıtlaSil
  5. Müge hanım uzun zamandır bloğunuzu ziyaret edememiştim.Şimdi görmediklerimi tek tek inceledim.Yine birbirinden güzel işler ortaya çıkartmışsınız.Ellerinize emeğinize sağlık.Sizden model çalmamak için zor tutuyorum kendimi :) ama etkilenmiyorda değilim.
    Sevgi ve tebessümle kalın
    SLN

    YanıtlaSil
  6. Sevgili SLN, teşekkür ederim güzel sözlerine, model çalmayın buna hiç ihtiyacınız yokki, eminim onca güzel fotoğrafı çeken biri müthiş duygulara sahiptir, yine eminimki siz de bir kuş görseniz ne şiirler, ne kolyeler ne resimler çizersiniz, bana inanın hiç ihtiyacınız yok, ben de aynen siz gibiyim bakar,hisseder ve yaşarım,sonrada siz döner aslında kendi ruhunuzu beğenirsiniz:o)) hem ben baktım hiç bir şey almamışsınız benden:o)) siz bana 'bunu yapacağım müge' deyin dünyalar benim olsun, söylemeniz yeter:o)) esin ise, ben doğadan esinleniyorsam herkes de benden esinlensin varsın ne güzel:o)) sevgilerimle sevgili SLN..

    YanıtlaSil
  7. canım mugeciğim, banucuğuma katılıyorum ama seni cok sevdiğim için değil ruhunun renklerini dokularını bize boylesi guzelliklerde yansıtabildiğin için...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...