13 Mart 2012 Salı

Yusufçuk...

Çok ilginçtir; bu kolye özel olarak çalışılmıştır, ucuna iliştirirken yusufçuğu fark ettimki iliştirmek değildi yaptığım, bağımlı kılmak gibisine,kopamamak gibisineydi..ve şimdi, yusufçuğa atfedilen anlamlara baktığımda şunu okudum: Yusufçuk aşktaki tutkuyu, bağlanmayı ve ne pahasına olursa olsun vazgeçmemeyi anlatır.

Yusufçuk, çok çok özel, elde dokunmuş, eskimi eski bir kumaş ve ipek ile çalışıldı ve bu kolye sınırlarını aşacak ama nereye gidecek ben de bilmiyorum.

7 yorum:

  1. Çok güzel olmuş Mügeciğim, özelllikle buradan metal gibi görünen o kısım neyin nesi diye ekrana zoom oldum.İçinde yeşiller kırmızılar inanılmaz güzel durmuş,iyi günlerde kullansın sahibi:)

    YanıtlaSil
  2. Canım benim, sen süpersin,okumadın mı yazdığımı acep?? Senin metal gibi gördüğün şey bir elbise robasın, kumaşın üzeri,altın sırmalarla, yeşil tellerle işlenmiş,sanırsam o yüzden sana metal gibi görünmüş, o kadar sıkı işlenmişki aslında haklısın...

    YanıtlaSil
  3. Çoooook beğendim harika, muhteşem, ay bayıldım :))) eline sağlık Müge, sevgiler :)
    AYŞENUR

    YanıtlaSil
  4. Çok şekersin Ayşenur,sabahıma neşe oldun:) teşekkürler ruhum:))

    YanıtlaSil
  5. Yorum bırakırken zorlanıyorum çok güzel olmuş,harika, muhteşem bu kelimeler bile yeterli değil eline sağlık sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Çok teşekkürler Mehtapçığım, ne mutlu bana, bu güzel yorumları alıyorum...

    YanıtlaSil
  7. Muhteşem bisey buu bayıldım

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...