13 Ocak 2010 Çarşamba

Laleli İstanbul..Satıldı...



İstanbul serisi devam ediyor..Siyah deri, vazgeçilmezimiz nazar boncuklarımızla süslenip, İstanbul'un figürlerinden ikisi, şehir hatları vapuru ve Kız kulesi için hazırlanıyor. Denizi çağrıştıran mavi renkteki mumlu iple de renklendiriliyor.

9 yorum:

  1. Kolye uçları çok orijinal.. Yine diğerleri gibi çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. çok değişikolmuş,bayıldım.sevgiler

    YanıtlaSil
  3. oyy harika bu:))) ellerine yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Kolyekolik,sibel ve celebiciğim o kadar çok beğendinizki satılıverdi vallahi:o))
    Teşekkür ve sevgilerime..

    YanıtlaSil
  5. Satılmaması mümkün diil.. Hayran hayran seyrediyorum internette kolyelerinizi :) .. Geçen günkü yazınızı da okudum bu arada.. İnsanların direk olarak kopyalaması ne üzücü.. Ama internete koyunca da resimleri malesef engellenemiyor hiçbir şey :( ..insanların vicdanlarına kalıyor olay biraz, eğer hukuki yollardan uğraşmak istemezseniz..Siz yılmadan devam edin bence, paylaşın bu güzellikleri :).. öpüyorum..

    YanıtlaSil
  6. Bu güzellik şimdi benim boynumda.
    İçi İstanbul ve dost sevgisi ile dolu yüreğimin hemen üzerinden geçiyor şehir hatları vapuru.

    Çok teşekkür ediyorum beni mutluluktan ağlatan arkadaşıma ve bunu var eden ellerin sahibine.

    YanıtlaSil
  7. Bu kolyenin öyküsü bu olmalı, aynı topraklarda ama özlem içinde yaşayanların, bırakıp gittikleri diyarlarda aslında hiç de gitmediklerini anlatan, o şehirden diğerine özlenen ve özleyen için hiç haberi olmayan birinin bile seferber olma aşkıyla yanıp tutuşabileceğinin anlatıldığı bir öykü olmalı..Belkide üç yürek aynı duyguları yaşıyor şu anda, belkide 3 çift göz aynı noktaya bakıyor..Güle güle kullan Tülin, Şule'nin duyguları ve benimkiyle birleşen sevgisi ile...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...