31 Ocak 2010 Pazar

Deli kızın kaftanı....Banuca'ya gidiyor..


Delilik...aklın olmaması..aklım olmadığında, korkularım da olmuyor, korkularım olmayınca özgür oluyorum, bütün kayıtlarımı, bütün sınırlarımı bırakıyorum ve sadece içimden geleni yapıyorum..İçim deli, içim dolu, içim taşkın, içim pembe, içim püskül püskül, pırıl pırıl, şıkır şıkır. O yüzden de bu kaftan benim kaftanım, deli kızın kaftanı...Kaftanın büyüklüğü; 12 cm. Dilediğiniz uzunlukta kullanabilmeniz için uzatma zinciri eklenmiştir.

4 yorum:

  1. size yorum yazarken tutuluyorum. içimdeki bi şeyler müge yanlış anlarmı diye engel olmakta.ürünlerinize beğeni sözcüklerini bile seçiyorum.bende özgür bırakabilirmiyim kendimi.olduğunuz,hissttiğiniz gibi yazdıklarınız ve de kaftanınız çok şık. elinize sağlık. zaten bu yaptığımız işler bana göre biraz deli işi.ayrıcalık olarak kabul edelim.

    YanıtlaSil
  2. Ben zaten 'nasıl bu aklı bırakabilirim?'in peşindeyim, yani bu deli işlerini zaten kabuldeyim,olmasam hislerimi size yansıtamam. Ben hiç kimseye hiç bir şeyi yapamayacağımı biliyorum,kelimeleri seçerek yazmak sizin seçiminiz, seçmeyebilirsiniz.. ben özgürüm neden siz olmayasınız ki? İşin gerçeği herkes özgür ama biz kendimizi tutsak edenlerdeniz. Yaradan bizi sonsuz,sınırsız ve özgür seçimlerimizle yaratmış. Buyrun içinizi dinlemeye ben hazırım, beğenileriniz için teşekkürler,sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. Oyy ne güzel deliliktir bu:))bu kaftanların giyildiği dönemde yaşasaydın saray erkanı önünde sıraya dizilirdi kaftan diktirmek için,eline aklına yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. Dün Kapalıçarşıdaydım fiammacığım canım ve biir sürü kaftan gördüm, tabiii benimki ile hiç de alakalı değildiler:o)) en büyük fark ise kendilerinin min.250 TL olması idi:o))aklıma yorumun geldi ve dedimki; ohooo saray erkanını ben giydireydim Osmanlıdan bu yana en zengin kadın ilan edilirdim:o)))sevgiler benden sana..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...