25 Ocak 2010 Pazartesi

Lilly...Satıldı...


Mavinin morumsu halleri cam boncuklara can vermiş, altın kaplama aparatlarla kahverengi üzerinde hoş birliktelik oluşturmuşlar... Kolye ve bileklik şeklinde sunulmuştur, arzu ederseniz tek de verilebilir.

6 yorum:

  1. Parmaklarının uçlarında sihirli periler olan kadın;
    Ne yapsan güzel bu yüzden.

    YanıtlaSil
  2. Tülin harikasınız:)) hadi ben öykü yazdım siz beğendiniz de bu kadar güzel bir yorum almamışımdır sanırım:)) parmaklarımın uçlarına bakıp gülümsedim:)) çok ama çok teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
  3. İkinizde ne güzelsiniz yaaa...

    YanıtlaSil
  4. Size yorum yazmıştım ancak yollayamadım galiba. Demiştim ki '' ben sizin işlerinizi övecek söz bulamazken, o güzel şiirsel yorumunuz benim içimi eritti memnuniyetten, teşekkürler'' demiştim. Teşekkürler, sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Yollamışsınız sevgili neduk, onu Manco Copac a yazmışsınız, ben de yayınlamışım fakat bu gün yorumlara cevaplarım biraz yoğundu, ben size cevap yazamamışım lütfen bağışlayın.Bazen kelimeleri ben de bulamıyorum,sanıyorum bu yaşadığımız yoğun duygularla ilgili..tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Yollamışsınız sevgili neduk, onu Manco Copac a yazmışsınız, ben de yayınlamışım fakat bu gün yorumlara cevaplarım biraz yoğundu, ben size cevap yazamamışım lütfen bağışlayın.Bazen kelimeleri ben de bulamıyorum,sanıyorum bu yaşadığımız yoğun duygularla ilgili..tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...