4 Ocak 2010 Pazartesi

Büyük, pembe, incili, çiçek...Satıldı..


Böyle şirin, böyle büyük, incili,iğne oyalı, seramikten, pembe bir çiçek gördünüz mü hiç? Ustam yaptı çiçeğimi ve gelsin ufak tefekler, cici bici, minnacıklar..Uzun bir kolye bu, kışın süveterler, ince trikolar ya da angoralarınızı, yazın da t-shirt lerinizi, gömleklerinizi renklendirip şenlendirebilirsiniz...

5 yorum:

  1. ''Test edildi onaylandı'' :)
    Ay bu değildi, kaşeyi yanlış basmışım:)))
    Âlâ efendim âlââ...
    Bu arada özellikle arka kapamaları nasıl da güzel nasıl da özenli... Bir de Nufer i görmemişim ona hayıflandım o da çok guzel olmuş Sevgili Mügeciğim bir Âlââ da ona:))

    YanıtlaSil
  2. Sitene sorunsuz girebildim ya, huzurla yorumumu yapabilirim:)
    Bu kolye gerçekten cici bici görünüyor. Her zamanki gibi çok uyumlu, çok özenli.

    YanıtlaSil
  3. tek tek her birini ayrı ayrı inceledim sevgili müge.. Ben el sanatlarından pek anlamam ama sanattan ve sanatkârdan anlarım.. Bu tür uğraşlar veren çok biliyorsun.. ama bu işe iki boncuğun arasına ruhunun güzelliğini iğneleyen çok az.. Yaptıklarına ve en çok da işini sevmene hayran oldum..
    Severek yaptığın için hepsi daha güzel inan.. "sanki sonbahar" a biraz uzunca süre baktım.. kendime daha yakın bulduğumdan olabilir:)))
    Dilerim emeğin hiç ziyan olmasın.

    YanıtlaSil
  4. Periciğim, Fiammacığım yorumlarınız için teşekkürlerimi kabul buyrun luutfen:))

    YanıtlaSil
  5. Öğretmenim, hoşgeldiniz bana.Ne güzelsiniz, ne güzel şeyler söylemişsiniz, teşekkür ediyorum hepsine ve dileğinizi herkes için bir kez de ben diliyorum.
    Sanki sonbahar..belkide sizin
    için de sadece 'sanki' olarak yaşanacaktır. Hayatın en mükemmel zamanlarının 40 ımdan sonra yaşandığının farkına varanlardanım.
    Saygı ve sevgilerimle..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...