1 Ocak 2010 Cuma

Şenlik var...Satıldı


Bir pembe ipek, bir altın kaplama muska, kültür incileri, çiçek şekilli Swarovski kristalleri ve altın kaplama aparatlar kolyenin temasını da oluşturdular..

13 yorum:

  1. Hani ben takı kullanmam ya, ama senin tasarımların bana dekoratif aksesuar fikirleri veriyor... Veriyor da, icraat yok işte :))

    YanıtlaSil
  2. takılar harika ellerinize saglık

    YanıtlaSil
  3. oh oh Banucum daha neler diyeceğim ama olmaz olmaz yani..sen bana söyle ben bir de dekoratif olanları yapayım:o)) Festivaldeyken ben çok şeker bir şey yaşadım hemen paylaşayım;Renkli Tasarımlar hemen yanımda, bir bayan geliyor ve yanındakine aynen senin dediğin gibi söylüyor çantalara bakarak' bunlar dekoratif amaçlı'!!!!!!ne gülmüştük Sema ile..bak ben çok ciddiyim söyle yapayım hemen..

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Gülseyhan, güzel sözlerin için teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
  5. Çok hoooşş:))))))
    Mesela diyorum ki... Yemenileri böyle saç örgüsü yapacaksın, aralarında nazar boncukları, minik ziller, ucunda yünden püskül, birkaç tanesi birarada uzunlamasın bir objeye tutturulmuş, mesela pullu boncuklu dar bir tahtaya, bir yere asacaksın....(gözünde canlandırabildim mi bilmem)
    Ben heryere birşeyler asarım da:)) Dolap kapakları, kapılar, duvarlar...

    YanıtlaSil
  6. Asıl sen çok hoşsun:o)) bu tarif 10 numara wallahi,neden yapmıyorsun Banucum, ben yaparım inan elimde bir sürü yemeni var, hatta bir sürü yuvarlak kesilmiş ve onlardan balkon süsü yapılmayı bekleyen yemenim de var, onları yapınca senin dediğini de yaparım artık..süpersin inan...

    YanıtlaSil
  7. Sen bana yorum yapamıyorsun, ben senin sitene giremiyorum:( Neler oluyor ya hu?
    Pembenin rengi gerçekten şen bir kahkaha gibi... Ellerin dert görmesin. Görmedim sanma. Color fest ve İpeksi lale de çok güzel.

    YanıtlaSil
  8. Marifetlim ben sana yorum bıraktım hatta bıraktığım yorumu gördüm bile...herkes giriyor benim sitemede sen needen giremiyorsun bir türlü anlayamıyorumm, beğenilerin için de ayrıca teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  9. Sorun yok artık rahat giriyorum. Bir ara giremiyordum sayfana. Yorumlarına yorum yaptım zaten, önceki gelmeyen yorumlar için söylemiştim onu:)

    YanıtlaSil
  10. aaa bu dur yani, konuşuyor gibi olduk her şey yolunda olunca:o))

    YanıtlaSil
  11. Oh be! Değil mi ama:) Çok öpüyorum seni. Şimdi kaçıyorum, biliyorsun misafirlerim var:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...