1 Ocak 2010 Cuma

Şerbet...Satıldı....


Bu aralar, onu da yapsam, bunu da yapsam coşkusuyla dolanıyorum ortalıklarda..Osmanlı tarzına bayılan ben kopamıyor yeniden kaftanlara dönüveriyorum. Bir kaftan kadar işli, pembeli, turkuazlı, yeşilli kumaşımı alıyor ve kaftanı uyguluyorum, daha belirgin olsun diye fuşya renkte floş iplikle çerçeveliyorum, ah yakası da belli olsun istiyorum ve çok uygun bir yeşil ipek ile yakayı oluşturuyorum, aynı floştan buruyor boyunluğumun bir kısmını oluşturuyorum ama ben bunu uzun kullanmak istiyorum..o zaman gümüş kaplama zincir ilave ediyorum, aslında bana 45cm. yeterli ama dileyen dilediği uzunlukta kullanabilmeli değil mi...

8 yorum:

  1. Üsteki yorumlara bir ek de benden!
    Haaaarikasın.

    YanıtlaSil
  2. Müge selamlar sana birşey danışacağım. Bir saat için boncuk arıyorum. Anadolu yakasında nereden bulurum acaba?

    YanıtlaSil
  3. Selam Suhuba, Anadolu yakasında Kadıköy de Şifa hastanesi yanındaki, karşısındaki sokaklarda Bijuland, Aylin, Umut bijuteri Sevwn bij.de envai çeşit boncuğu bulabilirsin.

    YanıtlaSil
  4. Mesajı yarım gönderdim yanlışlıkla. Saat yapımında kullanacağım. Sitede mail adresini göremedim ama mailini verirsen bulmak istediğim boncuğun resmini sana iletebilirim.Nerdere bulacağım konusunda beni yönlendireceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...