7 Ocak 2010 Perşembe

Köklerim..Satıldı...


Dedim ya, derinlerdeyim..köklerime kadar vardım..bu kilim desenler beni çadırlarıma götürdü, toprağın üretkenliğine, rüzgarlarımın sertliğine..sırtımdaki bebemle yayık döverken ağacının kokusuna, kaynayan kazanın metalinin dokusuna...
İşte bu dur, deriye benzeyen kordonuyla, kilim desenli boyunluğa ilişen gümüş kaplama pendanta, keçeye, cam boncuklara ve doğal taşıma yüklediğim anlam..
(Uzunluğu; 42 cm. dir)

11 yorum:

  1. Var ya... Bana kolye kullanmayı özendiriyorsun, hele böyle otantik olanları... Ellerine, zevkine, fikrine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. hazinene ulaşmışsın canım mugeciğim, köklerindeki filizleri sürgünlemişsin... daha nice filizler yeşersin ellerinde ve yüreğinde... ben o kaynağı oyle yürekten hissediyorum ki kelimeler yetersiz kalıyor...

    YanıtlaSil
  3. Bloguma hoşgeldiniz Müge Hanım. Çok memnun oldum. Profesyonel gözlerin baktığını bilmek biraz stres yapıyor ama olsun. Strese girersem gelip sizin blogunuza bakar gevşerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Çelebiciğim çook teşekkür ediyorum, bloğuna bakmak istemiyorum çünkü oradan çıkamıyorum sonra:o))

    YanıtlaSil
  5. Banucanım e taaak seni tutan mı var şekerim..

    YanıtlaSil
  6. Şuleciğim ne de güzel anlatmışsın, seni özlediiim:o))

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba Nedret hanım, sizden iyi sizin işinizi bilenin olacağını hiç sanmıyorum, bu yüzden benim gözümün profesyonelliği yorumunuza hiç katılmak istemiyorum, estafurullah..herkes kendi işini çok iyi biliyor, size geldiğimde de ben hayranlığımı gizleyemedim,güzel yorumunuza teşekkür ediyorum, görüşmek dileğiyle..

    YanıtlaSil
  9. uffff bu da müthişşş

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...