8 Ocak 2010 Cuma

Aniden gelen..Satıldı..




Şunu da yapsam, bunu da yapsam diyen bana birden bire bir şey oldu..ve başladığım hiç bir şey anlam bulamadı ellerimde...bıraktım, öylece durdum, sonra bu sabah aniden yemenilerimi bir başka türlü kullanma isteği ile derhal küçük atelye konsolumun başına geçtim. Deriden boyunluğa kırmızı bağlamalıydım, bu kırmızı düz bir kırmızı değilde desenli olmalı, hareketli olmalıydı, çünkü deri siyahtı. Renkler, renkler..en çok ta yeşil ve kırmızılar..uzun bir kolye olmalı ucundaki pendant kocaman olmalıydı; Fatima nın şifalı eli..ve üzerindeki yusufçuk..hepsi de tam benim ruhumu, ruhsal hallerimi çağırıyordu. Kocaman kırmızı nazar boncuğu da eklenince uzun, iri pendantlı spirituel esintileri olan yeni tasarımım aniden geliverdi ve yine hoşgeldi..

9 yorum:

  1. İyiki de gelmiş :)..Şimdiye kadar sadece bi tane yapmıştım yemeniyle..Dün yine yemeni aldım bi gaza gelip... Ama sizinkilerden sonra cesaret edemiyorum paketini bile açmaya :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ne güzel bir yorumdur böyle, nasıl da mutlu oldum, beğenmeniz çok hoş tabi de asıl olan hislerinizi bu kadar güzel yansıtmış olmanız, samimiyetiniz..Ben bir şey yapmıyorum diyordum ama artık demiyorum sizler böyle söylediğiniz için o yüzden benim yaptıklarım size cesaret versin ve ben eminim ki siz de sizden birşeyler yaptığınız da benden çok daha keyifli olacaksınızdır. Haydi tam gaz devam.Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Mugeciğim, bu durgunlukta bir süreçtir, havadandır diyeceğim ama sanırım sendeki bu değil... birikimlerin ve düşüncelerin öylesine yoğun ki eline aldığın ve yapmak için başladığın hiç birşey işte bu o dedirtemiyor sana, belki sancılı bir süreç olacak ama cok guzel olacak bunu hissediyor ve senin icin daha iyi zamanlar diliyorum. Bu son çalışman nasıl aniden geldiyse bundan sonrakilerde aynen öyle olacak, buna yürekten inanıyorum canım...
    ellerine yüreğine emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  4. DEĞMİŞ BEKLETTİĞİNE HAYATIM.
    ELİNE,GÖNLÜNE SAĞLIK.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Fiammam, sen kocaman süper bir insansın, tatlısın işte taaaatlııı, teşekkür ediyorum..beni böylece sizlere hiç yorum yapamayan halimle,size hiç bakamayan halimle beni kabul edebildiğiniz için çok teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Tülinciğim, sana da teşekkürüm sonsuz, elleriniz yüreğiniz hep sevgiyle dolu olsun..

    YanıtlaSil
  7. Gelişi muhteşem olmuş Mügem, heran yeni bir sürprizle çıkıyorsun karşıma :)

    YanıtlaSil
  8. banucam evet ya harika bir yetenek sevgili Müge!!!

    YanıtlaSil
  9. celebiciğim:o)) güzel arkadaşım, siz sanırsam 'Müge'yi onurlandıralım' anlaşması yaptınız..sizi okurken yüzümdeki gülümseme ve yüreğimde hissettiklerimi tarif edemiyorum..çok teşekkür ederim hepinize..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...